Fotballstjerne på besøk | Den norske skole Costa Blanca

Fotballstjerne på besøk

Fotball 4 980x894

I dag kom Antonio Lopez til DnsCB. Den fotballproffen hadde med seg unge, spanske talenter og det ble en skikkelig kamp mot noen av våre norske fotballspillere.

Lopez tok seg god tid til alle elevene da han kom. De fikk stille spørsmål til den tidligere Atletico Madrid-stjernen, som også har spilt på det spanske landslaget. Lopez driver nå en fotballskole og er alltid på søken etter talenter i sporten.

Etter teorien var det klart for kamp, og DnsCB stilte med noen av sine beste gutter mot de spanske fotballtalentene.

Det var en underholdende opplevelse. Elever fra hele skolen heiet, jublet og samlet bilder og autografer fra fotballspillerne. Også de lokale ungdommene var populære å bli fotografert sammen med, så det var ikke bare verdensstjernen som fikk oppmerksomhet. Etter det offisielle opplegget var over, viste det seg at de spanske fotballtalentene gjerne ville ha også norske jenter på banen.

Hvem som vant siste kamp er uvisst, men i den første gikk seieren til spanjolene. Mye takket være en av våre norske elever som ble hentet inn i siste liten, må sies!