Lærerintervju

Navn: Margaret Frøisli
Alder: 54
Sivilstatus: Singel, tre barn.
Fag: Allmennlærer, kan undervise i alle fag på barneskolen og noen på ungdomsskolen.
Erfaring: Jobbet 14 år i barnehage, og har nå vært lærer i barneskolen siden 2004.
Hvorfor DnsCB?: Jeg kjente til skolen siden en tidligere kollega av meg jobber her. De var på tide å prøve noe nytt, så dette passet godt. Jeg var faktisk så ivrig at jeg sendte søknad før det ble utlyst stillinger i fjor.
Meritter: Jeg var med og feiret kongeparets 80 årsdag på Maihaugen. Det var spesielt å bli bedt dit. Jeg har også besteget Galdhøpiggen til tross for stor høydeskrekk. Å være prosjektleder for store musikaloppsetninger på Hadeland, vil jeg og si er en meritt.
Dette visste du ikke om meg: Jeg er gårdeier. Også har jeg altså håndhilst og snakket med kongen.